05 februari 2018

Veel daglicht in nieuw gebouw Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam (HR) heeft dit collegejaar alle economische en bedrijfskundige opleidingen ondergebracht in de zogeheten HR Business School op de locatie Kralingse Zoom. Omdat enkele bouwdelen niet meer voldeden aan de huidige standaarden, viel de keuze op een nieuw gebouw.

HR heeft Brink Management / Advies in 2014 geselecteerd als bouwadviseur. Duurzaamheid was een belangrijk middel. Uit diverse studies kwam naar voren dat een duurzaam gebouw in hoge mate bijdraagt aan goede studieresultaten. HR wilde bovendien met de nieuwbouw het certificaat BREEAM-NL Excellent behalen en voldoen aan Frisse Scholen klasse B. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan.

Duurzaam onderwijs-gebouw zorgt voor goede studieresultaten

Chris Bruning van Brink Management / Advies en BREEAM-adviseur Liesbeth Flipsen van Kontek (beiden onderdeel van Brink Groep) vertellen in de publicatie in Duurzaam Gebouwd waarmee zij allemaal rekening hebben gehouden om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Lees het volledige artikel ›

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met:

Chris Bruning 06 51 97 65 08 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Liesbeth Flipsen 06 22 40 75 13 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.