09 februari 2018

28 duurzame en gasloze woningen in Wijchen

Een van de laatste stukjes grond die de gemeente Wijchen in eigendom heeft, krijgt in 2018 een gasloze bestemming. De 28 woningen in de wijk ‘Tuin van Woezik’ worden duurzaam en all-electric. Brink Management / Advies werd betrokken bij de invulling van dit vraagstuk.

Innovatieve aanbestedingsprocedure

Collega’s Robin Nieland en Ellen Jooren vertellen aan Duurzaam Gebouwd hoe zij de ambities van de gemeente Wijchen in een innovatieve aanbestedingsprocedure hebben verwerkt. De gemeente is blij dat Brink Management / Advies open staat voor deze aanbestedingsaanpak, adviseren en meedenken in het proces.

Lees het volledige artikel ›

“Toegevoegde waarde voor ons is dat we elkaar op deze manier scherp houden. Dat leidt ertoe dat we onze doelstellingen uitvoeren en er straks 28 duurzame en gasloze woningen verrijzen die optimaal aansluiten bij de toekomstige woonbehoefte”, aldus beleidsadviseur Paul Vereijken.

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met:

Robin Nieland 06 46 16 38 07 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ellen Jooren 06 22 30 68 04 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.