1972

In 1972 richtte Deddo Brink Ingenieursbureau Brink op. Destijds werden veel projecten financieel slecht beheerst. Volgens Deddo is automatisering de manier om betere kostenbeheersing mogelijk te maken. Zijn visie blijkt juist; het bedrijf maakt een vliegende start. Uitbreiding kenmerkt de jaren ’80. De bedrijfsnaam verandert in 1985 in Brink Groep en begin jaren ’90 telt de onderneming 300 medewerkers.

Dan verandert de markt. De economische recessie begin jaren 90 leidt tot een herstructurering en optimalisatie van de organisatie. Na deze ingrijpende operatie treedt Deddo Brink in 1997 terug en wordt het roer overgenomen door Hans de Jonge. Onder diens leiding verandert de koers. Er wordt gekozen voor een producten- en dienstenpakket voor de Nederlandse markt dat breed en diep is. Strategische adviesproducten (vastgoedadvisering, gebiedsontwikkeling en huisvestingsadvisering) worden toegevoegd en de organisatie van het management- en adviesbedrijf verandert naar een structuur van landelijk opererende en resultaatsverantwoordelijke businessunits. Na de overname van automatiseringsbedrijf KPD volgt in 2005 de reorganisatie van de automatiseringsbedrijven.  Vanaf 2013 vormt Brink Groep het verbindende fundament van twee bedrijven die zowel zelfstandig als gezamenlijk opereren. Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme in management, advies en automatisering. Met meer dan 225 vakgedreven professionals opereren we gerichter en sneller op uw vraag.

November 1972

logo 1972

Ingenieursbureau Brink, bureau voor bouw- en kostenadvisering, is op 1 november 1972 opgericht. In 1982 wordt het Ingenieursbureau Tricht in Tiel overgenomen.

November 1985

logo 1985

Op 26 november 1985 wordt het Ingenieursbureau Brink bv omgezet naar Brink Beheer Leidschendam bv, een overkoepelende organisatie voor acht bv's. Deze gelegenheid wordt ook meteen aangegrepen om de handelsnaam 'Brink Groep' te introduceren.

September 1989

logo 1989

Ons kantoor in Eindhoven wordt opgericht. In het daarop volgende jaar groeien wij uit tot een organisatie met maar liefst 280 medewerkers.

Januari 1992

logo 1992

De economische recessie begin jaren 90 leidt tot een herstructurering en optimalisatie van de organisatie.

September 2003

logo 2003

Sinds september 2003 maakt KPD Automatisering deel uit van Brink Groep. KPD is een zelfstandige unit die technische software ontwikkelt. KPD is marktleider in de GWW-sector.

Brink Groep nu

logo nu
Management, advies, automatisering, bouw, huisvesting, vastgoed

Brink Groep vormt het hart van een groep van bedrijven met ieder een eigen specialisme in management, advies en automatisering. Samen zijn we met meer dan 225 vakgedreven professionals. Brink Groep wordt gekenmerkt door creatieve denkers en denkende doeners. Dat is direct herkenbaar in de aanpak en de oplossingen van onze bedrijven bedrijven Brink Management / Advies en Ibis. Bedrijven die individueel, maar ook gezamenlijk onze klanten verder helpen.