Raad van Commissarissen

Drs. H. (Henk) Breukink

Drs. H. (Henk) Breukink

Drs. H. (Henk) Breukink (1950) is president-commissaris bij Brink Groep, ING Groep, InHolland, NSI en Heembouw, alsmede een woningcorporatie en een zorginstelling. Hij studeerde bedrijfseconomie in Groningen, werkte bijna 20 jaar voor Shell “all over the world” in HR en Finance. Na Shell deed Henk voor Boer & Croon verscheidene opdrachten, waaronder de directie van Schiphol en werd vervolgens CEO van een vermogensbeheerder bij F&C.

Naast zijn werk als beroepscommissaris is Henk coach voor senior executives op basis van motivatieprofielen.

Ir L. M. J. (Ludo) van Halderen

Ir L. M. J. (Ludo) van Halderen

Ir. L. M. J. (Ludo) van Halderen (1946) is werkzaam geweest in de energiewereld waarbij hij vanaf 1989 eindverantwoordelijk was voor verschillende bedrijven in Nederland en Europa. Dit betroffen zowel publieke als beursgenoteerde ondernemingen. Vanaf 2002 tot voorjaar 2008 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Nuon. Ludo heeft toezichthoudende functies bekleed bij o.a. Sep, Kema, Bergenco, GKE(vz), ECN, Paques, Vitens, Isala klinieken (vz), Econcern (vz), Dunamenti(Hu)( vz), Polaniec (PL) en Saarbergwerke ( D ).

Op dit moment vervult hij toezichthoudende functies bij Brink Groep, Rabobank IJsseldelta( vz ), Draka Holding, Van Gelder Groep, Smit Transformatoren, Rabovastgoed Groep, ondersteuningsstichting Bachvereniging, Introdans en Kameroperahuis (vz). Hij heeft adviesfuncties bij DIF (Dutch Infrastructure Fund) en het MDLI (Moroccan Dutch Leadership Institute). Daarnaast is hij betrokken als docent bij de Governance University en lid van de Milieuraad van de gemeente Amsterdam.

Ir. K. (Karin) Laglas

Ir. K. (Karin) Laglas

Ir. K. (Karin) Laglas (1959) is directievoorzitter van de Amsterdamse woningcorporatie Ymere. Daarvoor was zij onder meer decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en werkte zij bij OVG Projectontwikkeling, Rodamco Europe, MAB Groep en aan het begin van haar carrière bij Twynstra Gudde.

Karin heeft een jarenlange ervaring in het brede spectrum van bouw en vastgoed en is bekend met de actuele ontwikkelingen in de gebouwde omgeving. Daarnaast heeft zij ervaring in de informatiseringsbranche.