Raad van Commissarissen

Drs. H. (Henk) Breukink

Drs. H. (Henk) Breukink

Drs. H.W. (Henk) Breukink (1950) is president-commissaris bij Brink Groep, lid van de Raad van Toezicht Kunstmuseum Den Haag en voorzitter van de Raad van Toezicht bij het Residentie Orkest. Daarnaast is Henk voorzitter van de Raad van Advies bij Governance University. Eerder was hij commissaris bij ING, Haag Wonen, Nieuwe Steen Investments (NSI) en voorzitter van de Raad van Toezicht Hogeschool InHolland.

Henk bekleedde diverse (internationale) functies bij Shell en F&C (asset management) in Londen en Nederland. Hij deed interim management voor Boer & Croon.

Henk is oprichter van Development Dialogue voor coaching van executives.

Ir L. M. J. (Ludo) van Halderen

Ir L. M. J. (Ludo) van Halderen

Ir. L.M.J. (Ludo) van Halderen (1946) is werkzaam geweest in de energiewereld waarbij hij vanaf 1989 eindverantwoordelijk was voor verschillende bedrijven in Nederland en Europa. Dit betroffen zowel publieke als beursgenoteerde ondernemingen.

Vanaf 2002 tot voorjaar 2008 was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van Nuon. Ludo heeft toezichthoudende functies bekleed bij o.a. Sep, Kema, Bergenco, GKE, ECN, Paques, Vitens, Isala klinieken, Econcern, Dunamenti (Hu), Polaniec (PL), Draka Holding Saarbergwerke (D), Rabobank IJsseldelta, Smit Transformatoren, Rabo Vastgoedgroep, Ondersteuningsstichting Bachvereniging, Introdans en Kameroperahuis. Verder heeft Ludo adviesfuncties vervuld bij het MDLI (Moroccan Dutch Leadership Institute) en was hij betrokken als docent bij de Governance University en lid van de Milieuraad van de gemeente Amsterdam.

Op dit moment vervult Ludo ook nog een toezichthoudende functie bij Van Gelder Groep, adviseert hij bij DIF (Dutch Infrastructure Fund) en is hij bestuurder SPKI (Stichting Proef Koopinstrument).

Ir. K. (Karin) Laglas

Ir. K. (Karin) Laglas

Ir. K. (Karin) Laglas (1959) is directievoorzitter van de Amsterdamse woningcorporatie Ymere. Daarvoor was zij onder meer decaan van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en werkte zij bij OVG Projectontwikkeling, Rodamco Europe, MAB Groep en aan het begin van haar carrière bij Twynstra Gudde.

Karin heeft een jarenlange ervaring in het brede spectrum van bouw en vastgoed en is bekend met de actuele ontwikkelingen in de gebouwde omgeving. Daarnaast heeft zij ervaring in de informatiseringsbranche.